Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek gy terhes?

Lehetek gy terhes?

Figyelt kérdés
PCOS szindrómám van, 4 hónapja nincs menstruációm mióta nem szedem a gyógyszert ami meghozná. Párommal nem védekeztünk mivel nem menstruálok és 75%-ban meddő vagyok, és mivel nincs peteérésem úgy gondoltuk nem lehetek terhes. Végeztem tesztet is és nem vagyok terhes. Folytathatjuk védekezés nélkül amg nem menstruálok? Gyereket semmiképp se szeretnénk!!!

2018. szept. 14. 07:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A gondterhességig már most eljutottál...

Kapisgálod-e már, mi a teendőd ?

2018. szept. 14. 19:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Ja persze online orvos :D Én nőgyógyászra gondoltam aki ért hozzá.
2018. szept. 15. 13:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Mondani én is tudok bármit névtelenül
2018. szept. 15. 13:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak irigykedtek,hogy nekem nem lehet gyerekem.
2018. szept. 16. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Miiii van???? :D :D :D
2018. szept. 17. 09:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
...hagyd, 15-ös, van itt baj. Sok. Nagy.
2018. szept. 17. 10:28
 17/22 A kérdező kommentje:
xD
2018. szept. 18. 07:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem lehetek terhes!

Azért nem jön meg, mert cisztáim vannak, ergo nem lehetnek egyszerre cisztáim és petesejtjeim!!!!!!!!

2018. szept. 18. 07:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi kedves, lazulj el! Tudod, a hiszti, a dac és a makacs tagadás nem megbízható fogamzásgátló! Mély levegő, sóhajts nagyokat...

Megkönnyebbültél? Kijelentő módban kiadtad magadból a látleleted kóros elmeállapotodról. Nem csoda, ha nem merte neked említeni a doki, hogy a szürkeállományod az, ami valóban 100%-ig meddő. Gondolom felmérte, 20 körömmel folyatnád ki a szemeit, ha mást merészelne mondani, mint amit hallani óhajtasz.

De hurrá! : immár megvan a (szerinted) logikus ok-okozati összefüggés. Megszületett a saját kérdésedre a saját válaszod, hangyányi kétség nem férhet hozzá!

Nu, éppen ennyire "önellátónak" kéne lenned akkor is, amikor AKTUáliS "védekezésen" töröd a fejecskédet.

Önellátó csajoknak pedig totál feleslegesek a hímek, csak a gond van velük. Így csak a boldogság kék palimadaraiból csinálnak bűnbakot.

De hogy szerinted sokunkat ezért enne a sárga irigység? :)

No, sebaj! :) Az a lényeg, hogy önmagad meggyőzted és ez téged kielégít.

Aludj jól, álmodj szépet : napsugaras jóéjt! :)

2018. szept. 18. 10:50
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem fogadtam el a véleményem mint választ, csak egyszerűen tényleg lehetetlennek tűnik a teherbeesés valósznűsége mikor knoznak a ciszták mostanság is.
2018. szept. 19. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!