Nőtt egy kis dudor odalent, és egyre jobba fáj?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy a csiklóm mellett érzek egy dudort, már igazából egy ideje ott van, de em foglalkoztam vele. Zsircsomonak gondoltam. Azonban kb. 2 napja érzem hogy megnőtt, ráadásul fáj, és meg tudom fogni mintha egy golyó lenne. Ráadásul, ugyan nem borotválkoztam régen de ezen a pici részen nem nő szőr. Mi lehet ez? Hova forduljak ezzel?2018. szept. 13. 22:07
1/3 A kérdező kommentje:
Ja egyébként 2 hete voltam nőgyógyászati vizsgálaton, a citológiai eredménye tegnap jött meg és elv. Minden rendben, azonban nem is tudom ez a probléma nőgyógyászati-e.
2018. szept. 13. 22:12
3/3 anonim válasza:
Valoszinuleg egy kis gennyes valadek fog belole kijonni. A szőr vissza felé
novesetol johet ki ilyen, vagy kikezdte valami (betet,alsonemu)egy heten belul elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!