Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16. napja menstruálok! Mi...

16. napja menstruálok! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A múlt hónapban hó elején volt normális vérzésem majd hóvégétől egészen mostanáig 16 napja megvan. Nekem alapból is sokáig szokott lenni. kb. 9-10 nap de akkor is már kevés van.

De most már egy pár napja még mindig nem múlik el . De nem komolyan vérzek csak folyásom van. élénk piros a színe. Lehet az okozója stressz? meg a nyáron csak lustultam most meg keményen sportolok.

2018. szept. 11. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán orvos, mert ez nem normális.
2018. szept. 11. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyébként már 2,5 éve menstruálok.Sosem volt pontos.Mindig össze vissza jött meg mindig máshogy.

Aggódom azért hogy nem-e van bajom. Mert hétvégén már azt hittem elmúlik de még mindig van.

2018. szept. 11. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Oké, aggódsz. Itt nem fogják megmondani, mi a bajod. Ha ennyire félsz, egész nyugodtan kérj időpontot egy nőgyógyásztól, és majd ő megoldja a problémád.
2018. szept. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!