Afta hüvelyen? (A többit lentebb lásd)
Figyelt kérdés
A hüvely falán észrevettem egy kis pici fehér sebet, ami olyan, mint az afta, szóval gondolom az lehet az (mivel szűz vagyok, biztos nem szexuális úton terjedő betegség) akinek volt már ilyen, mivel lehet megszüntetni? Már egy ideje ott van.
Köszönöm a válaszokat... majd tervezek orvoshoz menni de még sosem voltam és kicsit félek, tudom, hogy nem kéne félnem.
2018. szept. 9. 20:03
1/2 anonim válasza:
Lehet herpesz is, de menj el nőgyógyászhoz, majd ő megmondja és felír rá valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy az csak szexuális úton terjed és képek alapján sem úgy néz ki, mint a herpesz, de igen, tervezek orvoshoz menni, csak addig is itt érdeklődöm.
2018. szept. 10. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!