Lehet valami gond ott lent?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az uttobi időben eléggé érzékeny vagyok a hüvely én környékén. Ma az együttlét eleje fájdalmas volt, 3 honapja történt meg az első akkor sem volt ezzel gondom. És utána is éreztem fájdalmat. Meleg habos fürdés elején pedig égető érzést éreztem, ami később elmúlt, fürdés után sem éreztem pár percig de utána igen. És a menstruációm is késik. Mindig védekezünk illetve nem termékeny napokon voltunk együtt. Voltunk fürödni is és ott voltam wcre de nem ültem rá ha ez esetleg számítana. Szerintetek van valami baj? 16l2018. szept. 9. 18:45
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg valami fertőzésed van. Menj el nőgyógyászhoz. Ha már ott vagy, és nem vagy szűz, csináltass egy rákszűrést is, ezt évente kell ismételni. Írass fel valamit a párodnak is. A pasik többnyire tünetmentesek, de ha nincs kikezelve, vissza fogod kapni tőle. A kezelés ideje alatt tilos a szex, és minden nemi érintkezés.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma reggel már nem érzek semmi külöset..
2018. szept. 10. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!