A 14 éves lányomnak valamu fehér tejszerű folyadék folyik a melléből ez normális?
Figyelt kérdés
Nem,nem terhes.
Szűz.
Mindent megtudok vele beszélni.
De ezt én se értem.
Terhességi tesztet is csinált,de nem az.
Mi lehet ez?
Valakinek volt már ilyen?
Nekem nem volt semmi ehez hasonló.
2018. szept. 8. 20:14
1/6 A kérdező kommentje:
*valami
2018. szept. 8. 20:14
2/6 anonim válasza:
Magas prolaktin miatt előfordulhat,kell egy nődoki,aki hormonvizsgàlattal megtudja ezt mondani
3/6 anonim válasza:
Nem jó jel. Magas prolaktin okozhatja. Mindenképp keressetek fel orvost.
4/6 anonim válasza:
Az nem tejszerű folyadék. Az tej. Nem jó jel...Mindenképpen menjetek orvoshoz! Magas a hormonszintje (prolaktin), ezt ki kell vizsgálni,mi okozza! Az agyalapi mirigy termeli a hormont,nem lenne szabad ilyen magasnak lennie a szintnek,hogy csorogjon a teje.
5/6 anonim válasza:
Magas lehet a prolaktin szint a szervezetében. Ehhez nőgyógyász kell, mert ez egy hormon.
6/6 anonim válasza:
Miért csinál egy szűz lány terhességi tesztet? :o
Amúgy szerintem is nőgyógyász kéne, mert itt valami nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!