Mért érzek tompa nyomó érzést az alhasamban? Sztem a méhem és a petefészkem körül?
Figyelt kérdés
tegnap előtt volt a menstruáciom utolsó napja. De ezt az érzést már régebben is éreztem. Mi lehet az oka?2008. nov. 3. 19:15
1/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet ez a terhesség jele ugye? 18 hete lefeküdtem a barátommal de azóta nem mert nagyon aggódók a terhesség miatt. Teszteltem 2öt(mind a 2 negatív lett bár nem reggel csináltam egyiket se de a 2.féle(két félét használtam) azt írta h a nap bármely szakában tesztelhető az 1. pedig azt ígérte hogy 99.98%ban pontos.) és menstruálok, de mostanában ezt az érzést érzem ami teljesen megijeszt főleg mivel mostanában kéne éreznem a babát először.
2008. nov. 3. 19:32
2/9 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket válaszoljatok hamar mert nem éppen kellemes.
2008. nov. 3. 19:38
3/9 anonim válasza:
Hát azt mondtad, hogy most menstruáltál... akkor pedig nem lehetsz terhes...
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem nagy a valószínűsége a terhességnek. Naná, hogy nem mivel, ha 18 hete feküdtél le a pároddal, akkor már 4hónapos terhes lennél és már igencsak látszana. A 2 teszt is negatívat mutattott, akkor szinte semmi esélye. Lehet, hogy csak egy kis emésztési zavar így a mensi után (elött meg utánna én is mindig puffadok), csak nem úgy azonosítod be az érzést. Szerintem tesztelj még egyet, ha negatív akkor bizti nem vagy az!
5/9 A kérdező kommentje:
amugy kb 3hete teszteltem szóval egy barátnőm szerint ha tényleg terhes lennék ennyi idő után biztos kimutatja ha már 1 hét után is megteszi.
2008. nov. 3. 19:54
6/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerubb es biztosabb ha elmesz a dokihoz, mehetsz haziorvoshoz vagy nogyogyaszhoz is. De elmehetsz mindegyikhez is, es akkor megnyugszol!
7/9 anonim válasza:
bizony kimutatná már ennyi idő után! meg a hasad is nőne, máshogy éreznéd magad... szerintem ne aggódj!
8/9 A kérdező kommentje:
az a vicc hogy a hasam is nőt. De megnéztem az egy évvel ezelötti horvátországi bikinis képeim és akor ugyanigy nagy volt a hasam ...szóval az kicsit megnyugtat.
2008. nov. 3. 20:29
9/9 A kérdező kommentje:
megpróbálta hogy hátha börcsoldotól jobb lesz és a buszkopántól(nem igy írják)elmullott.
2008. nov. 3. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!