Progeszteron szint mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,hogy tavasszal végeztek nálam hormonvizsgálatokat, mert rendszertelen volt a menszeszem, a tavaly szeptemberi vetélésem óta. Tavasz óta nagyon szépen beállt, szinte pontosan jön meg mindig. A hormoneredményeimbe nem találtak eltérést sehol sem. Április óta próbálkozunk babával. De sajnos nem jön. Most megnézegettem az eredményeimet, és a 21. napi eredményemen a progeszteron 30,30nmol/L lett, nem túl kevés ez a babához, mert azt olvastam hogy 38 felett jó ?? Válaszotokat előre is köszönöm2018. aug. 31. 07:07
1/2 anonim válasza:
Alacsonynak tűnik. Nem tudom mi miatt volt a vetélésed, de lehet hogy pont a progi szint miatt és kéne/kellett volna hormonpótlás. Beszélj endokrinológussal esetleg. A Czeizel Intézetben Dr. Kelemen Csaba nőgyógyász-endokrinológus. Nem olcsó, de jó.
2/2 A kérdező kommentje:
Az az érdekes,hogy járok endokzrinológushoz, és három nőgyógyász látta az eredményeket, és mindegyik azt mondta,hogy jók az eredmények,szóval én sem értem. Van egy enyhe kezdődő IR-em de az kezelve van, most megyek 10-én cukorterhelésre inzulinnal együtt. De félek,hogy haa progeszteron hiányom is van, és az nincs kezelve akkor ha sikerül is megint vetélés lesz.
2018. szept. 1. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!