Hogyan zajlik le egy petefészek eltávolítás?
Kérdés, hogy nyitott hasi műtét lesz-e vagy laparoszkópia. Ha laparoszkópia, akkor nagy valószínűsséggel a köldökön keresztül, de szoktak vaginán keresztül is nőgyógyászati műtéteket végezni, ez esetben viszont én a köldökön keresztülire tippelnék, amennyiben egyáltalán laparoszkópiás lesz.
Milyen betegséged van, hogy el kell távolítani?Nincsen más lehetőség?
Laparatomiával, azaz felvágják a hasad.Nálam Pfennenstiel-metszést alkalmaztak, de laparoszkpiával kezdték, mivel nem volt biztos, hogy el kell távolítani.
Sajnos el kellett.Iszonyatosan fájt, most volt 1 hónapja, de még mindig szenvedek és csak 23 éves vagyok....elég durva, hogy már ki kellett venni, a jobbat...
dermoid cisztám volt és az miatt kellett..ha még van kérdéses nyugodtan írj, elég frissek a tapasztalataim
Üdv
szia
nekem mehen kivuli terhesseg volt,laporoszkopos mutetem volt es kozbe eltavolitottak a jobb olali petefeszket.
3 pici vagas az egyik a koldoknek a masik a koldokkel szembe alul a harmadik pedig baloldalt a ketto kozotti magasagban.egy honapja volt de mar teljessen jol vagyok.
szepen begyogyultak a sebeim is.
es nekem nem fajt szinte semmit nem ereztem csak a sebek fajtak ameg begyogyultak kb egy hetig.
Akkor engem mi a f...szért vágtak fel?
Mát elnézést.
Ugye az a Pfannenstiel-metszés végülis ( vízsszintes 13 cm kábé)
egy-két helyen halványul, kezd fehéredni, másutt már rószaszínes, de van ahol még tök piros.
Basszus:((((((
Sajnálom. Fel a fejjel okés?
Neked is dermoid ciszta volt?
Most vagyok fél éves mostanra már tökjó.
Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!