Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud egy tutira jó...

Valaki tud egy tutira jó nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Hónapok, lassan évek óta újra és újra jön elő más vagy ugyanaz a betegség. Van, amikor még csak eredményt se mutat egy kivizsgálás ds sajnos elkövettem kezdőként azt a hibát, hogy a "semmire" is beszedtem az antibiotikumos cuccokat..valószínűleg az sem tett sok jót a szervezetemmel. Azóta már voltam másnál, voltam egy magánnál is de sehol sem érzem, hogy foglalkoznánank azzal, hogy nekem tényleg folyton problémám van. Van aki tud olyan embert aki tényleg mindent kivizsgál és rá akar jönni, hogy mi lehet a bajom és elmulasztani hosszútávon akarja, és nem csak felír valamit találomra??? :(

2018. aug. 29. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Pesten tudok egy jó, lelkiismeretes dokit. Professzor. Ha gondolod, írj.
2018. aug. 29. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Dr. Mika Péter Győr.
2018. aug. 31. 16:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, Győr az nekem így nem annyira van közel tekintve hogy Budapesten élek :D de azért neked is köszi a választ! :)
2018. szept. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!