Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor ezt most hogy kell...

Akkor ezt most hogy kell szednem (Klion tabletta)?

Figyelt kérdés

Nőgyógyásznál voltam, de annyi információt zúdított rám, hogy belezavarodtam.

Kaptam egy tíz darabos hüvelykúpot, illetve kenőcsöt. Az rendben van, hogy ezt addig használom, amíg el nem fogy.

Ha jól érfelmezem, a Klion 250mg tabletta valamiféle antibiotikum, a dobozra ráírták, hogy 2x2. Ez azt jeleni, hogy reggel és este is kettőt kell szedni? Húsz szemes, tehát öt napig, a hüvelykúpot pedig tízig?

Másik kérdésem, hogy hüvelygombám van, és méhszájsebet fagyasztanak le egy hónap múlva. Az orvos azt mondta, hogy nincs szex addig. Ezt a gyógyszer szedésének időtartalmára értette vagy az egy hónapra? Illetve a barátomat nem kellene kezelni?

2018. aug. 27. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Akkor is túlzásnak tűnik 2x500 mg Klion meg még 10 db hüvelykúp is. Milyen hüvelykúpot kaptál? De mindegy, az orvos látta, ő tudja.
2018. aug. 27. 14:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Gondolom kevert kúp, nincs papírja CSN van ráírva, ahogy a krémre is.
2018. aug. 27. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
A méhszájseb lefagyasztása miatt kaptad ezeket az erős szereket. A doki tanácsát fogadd meg, és nem lesz probléma. Jó ha baktérium, és gomba mentes lesz addigra a méhnyak és a hüvelyed. A szexuális életet is ezért kell kerülni.
2018. aug. 28. 00:48
 14/16 anonim válasza:
100%

3.valaszolo!

Te egy büdös kretén féreg vagy

Bújj el szerintem

Mi jogon igenytelenezel le akárkit is?

Büdös gyász

2020. okt. 15. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miert itelkeztek ? Rengeteg betegsegre lehet Kliont felirni valtozo dozisban . Termeszetesen ha a holgy egy ku.... lenne akar hivatasos akar nem akkor se lenne jogotok sertegetni es vadolni . Egyszeru kerdesre egyszeru valaszt kell adni . Nem a kerdezo itt a hulye /akar mire is kapta / hanem aki nem kepes normalis hangnemben beszelni esetleg irnj az embertarsanak . Udv ..
2020. okt. 15. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de ha valaki rábukkan még, nekem is ugyan ezt írta fel az orvos 2×2 250 mg-os klion, utána 12 db-os macmiror kúp, majd javasolta utána használjak canesflort, hogy helyre álljon a hüvely mikroflorája, közben a páromnak 10 napig kenni kell canesten krémmel. Magánorvosnál voltam, citológiai szűrővizsgálaton és kiderült, hogy van gombás fertőzésem. Én ebből csak annyit vettem észre, hogy időközönként bővebb, sűrűbb folyásom van, nem túl konfortos érzet, amire ha használtam vénynélküli kúpot elis múlt. Gombára nem gyanakodtam. Ez hosszú procedúra lesz, de remélem megéri és ezután makk egészséges leszek ott is.
2022. nov. 1. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!