Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tapasztalt már ilyet? Sos.

Valaki tapasztalt már ilyet? Sos.

Figyelt kérdés

Két hónapja tapasztaltam, hogy a menszeszem alatt az első két nap vizes folyás kiséri a menstruáciot.

Eddig nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget,de ma rákerestem a neten.

És szörnyű dolgokat írt ki,teljesen lesokkolt.

Nem tudok aludni, annyira félek, hogy meg fogok halni.

Nyilván ezek után elmegyek orvoshoz,de teljesen kikeszültem most..

Valakinek volt már ilyen?

Ráadasul pár éve nem jártam nőgyógyasznál mert semmi panaszom nincs,gyógyszert nem szedek, tiz éve egy férfival voltam..

Bár a szűres nem artott volna..tudom.

Segítsen valaki.

Félek..

Egy 28 éves nő..

2018. aug. 27. 03:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni folyásom menstruáció előtt. Van hogy krémesebb, van hogy vizesebb, de az is előfordul, hogy nincs semmi, csak megjön és kész.

Igaz, csak volt, mert nemrég kezdtem gyógyszert szedni.

Szerintem nem kell paráznod, mástól is hallottam már ilyet. A hüvely tisztítja magát.

Meg amúgyse olvasgad az internetet. Nagyon sok önjelölt-nőgyógyász-endokrinológus-polihisztor garázdálkodik itt. “Orvosi diplomáját mikor szerezte? -kérdezné az én dokim.

17/L

2018. aug. 27. 06:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó..

Mindenképp elmegyek orvoshoz,de addig nem akarom szinte ájulásig stresszelni magam.

2018. aug. 27. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de 28 évesen azért lehetne több eszed ugyanis minimum évente rákszűrèsre kötelező nőgyógyászhoz menni és kérlek szépen tökmindegy ,hogy hány pasival voltál ez nem véletlen kötelező. A neten elég gyorsan el lehet jutni a fejfájástól a rákig, aki hicpohonder annak nem ajánlott keresgélni. De ha két hónapja tapasztaltad miért ma hajnalban jött rád a halálfèlelem? Már rég elmehettèl volna orvoshoz és rég rájöttèl vnayhogy nagy eséllyel nincs semmi komoly azonkívül ,hogy fejben azért vannak problèmák. Nem sèrtèsnek szánom csupán egy 28 éves nőtől az ember azért többet várna,mint ,hogy nem megy orvoshoz két hónapig de aztán meg sír, mint egy 16 éves,hogy baja van.
2018. aug. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!