Mehetek fürödni, ha? -. -
Figyelt kérdés
Ma csak egy csepp vér jött,viszont szeretnék menni fürödni..
Ha belemegyek a vízbe,és még jön mi lesz??
Mehetek?
mind úgy érzem pár órája,hogy jön,de semmi nincs..
13 lány
2010. jún. 21. 14:42
1/11 anonim válasza:
Az, hogy órák óta nem jött semmi, nem jelenti azt, hogy már nem is fog. Lehet, hogy felerősödik. Használj tampont, vagy inkább még hagyd ki a fürdőzést, míg teljesen el nem múlik. Nem lenne túl kellemes ha vércsíkot húznál magad után. Szóval inkább tampon.:)
2/11 anonim válasza:
Tamponnal megoldható, de gyakori csere mellett. Ha volt egy kicsi, nagy az esélye, hogy lesz ott még több is.
3/11 anonim válasza:
sztem ne, tapasztalatból mondom. a víztől felerősödik a vérzés, főleg ha ugrálsz.
13/L
5/11 anonim válasza:
Csak a meleg víztől erősödik a vérzés, a hidegtől nem. Max. többnek látszik, mert kiázik.
Kérdező, mehetsz fürdöni, csak gyakran nézd meg, mi a helyzet, és ha megjön, használj tampont. A tampont minden fürdés után azonnal ki kell cserélni, és meg kell mosnod szappannal alul.
7/11 anonim válasza:
Amig ilyen gondod van ne fürödj, hanem zuhanyozzál. Ha nem mulik a vérzésed, inkább kerezsd meg a szakorvost.
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább ne menj, de ha nagyon szeretnél, használj tampont! :)
ui: dejó nektek, én is mennék [meg is volt beszélve], csak zuhogott az eső kb 1 órája, most meg minden tiszta víz, meg hideg van-szal ennek lőttek :S
13/L
9/11 anonim válasza:
Azért a tamponnal is óvatosan! Nem véd a fertőzésektől!!!!
10/11 anonim válasza:
Ha otthoni fürdözésre gondolsz ,akkor igen fürödhetsz persz én is azt teszem,de nem túl forró vizben és gyors vagyok viszonylag,v. válaszd a tusolást és mind 2 esetben persze mosd mindig ki a kádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!