Ezek a dolgok normálisak első menstruációnál? (Többi lent )
Figyelt kérdés
- A vérzésem 1 napig tartott.
- Nem volt sok vér.
- Az alhasam középen éreztem fájdalmat.
- Véres nyálkás volt a folyásom.
- Lázam volt egy kis ideig. (38 fok)
- 1 és fél hónapja nem jött meg újra.
- Nagyon erős hasfájás.
- Azóta erős,és ici-picit büdi fehér folyás.
- Pisilésnél több vér jött belőlem.
Ezek normális dolgok,az első menstruációnál? Mikor fog megjönni újra? Tegnap,előtt nagyon fájt,és feszült a mellem,ma pedig fájt a hátam.
Köszönöm a válaszokat,kérlek írjatok! (Priviben is lehet!)
2018. aug. 25. 16:59
1/6 anonim válasza:
Nem normális!!! Azonnal keress fel egy nőgyógyászt!
2/6 anonim válasza:
Nem tűnik menstruációnak, hanem húgyúti fertőzésnek. A láz, a kellemetlen szag mindenképpen azt jelzi. Menj gyermeknőgyógyászhoz!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még :)
2018. aug. 25. 21:41
4/6 anonim válasza:
A láz mástól lehetett. A többi normális. Az nem mondható meg, hogy mikor jön meg újra. Valószínű 1-2 héten belül megjön. Amennyiben nem, az sem gond.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld.
2018. aug. 26. 09:59
6/6 anonim válasza:
Szia!ez teljesen normális, amikor nekem volt az első,akkor utánna hónapokig késett, és max. 2 nap volt,az évek során ez a mennyiség nőni fog,gondolom tudod.A menzeszednek csak kis részét teszi ki vér,ezért érezhetted,hogy nyálkás.Ha többet szeretnél tudni, tudom ajánlani YouTube-on a ''hormonmentes'' nevű csatornát,ott minden kérdés megválaszolódik.Remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!