Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 Évesen lehet spirálom?

20 Évesen lehet spirálom?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodom rajta hogy lehet-e nekem spirált használni, vagy maradjanak a óvszeres védekezések amik zavaróak. :S Nagyon zavar mikor nincs óvszer vagy megszakításost akar. :S Csináltathatnék?

2018. aug. 25. 01:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"bár mondta lehet rendbe szedné kicsit"

A fogamzásgátló nem szedné rendben a rendszertelen ciklust, hanem kikapcsolná a természetes működést, és egy 28 napos mű ciklust csinálna mű vérzéssel. Azt ne szedj.

Mondjuk én a spirált se javaslom, sajnos nem túl megbízható. Ha a pasim megszakítással akarna szexelni, szakítanék. Ennyire felelőtlen emberrel nem akarnék együtt lenni. Ne engedj meg ilyeneket neki. Fertőzéseket meg bárhol össze lehet szedni, nem kell hozzá partnert cserélgetni.

2018. aug. 25. 07:32
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
"ismerem a fertőzéses dolgokat de nem cserélgetem a párjaimat. " Elég az ha a csávód félrekefél. A megszakításos dologból ítélve nagyon felelőtlen. Arra meg hogy meddig, és milyen pózban dugtatok mikor kiszakadt a gumi, senki sem kiváncsi.
2018. aug. 25. 07:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Létezik mini méretű spirál hormonmentes és hormonos verzióban is, amit fel lehet rakni nem szült nőknek.
2018. aug. 25. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz,hogy spirált csak azok kaphatnak, akik már szültek ugyanis megnöveli a méhen kívüli terhesség esélyét, ami veszélyes.

Ezenkívül pedig,hogyha azért szeretnéd, mert félsz,hogy a barátod rád erőltet valamit, amit nem akarsz: megszakítás például, akkor ott kellene hagynod ugyanis hadd ne érezd már magadat szarul, mert te egy nő vagy és termékeny. Inkább nem jellemzem ,hogy milyen ember a barátod de undorító és önző.

Ha vele maradsz, akkor ajánlani tudom,hogy nálad és nála rejts el egy kis doboz óvszert vagy egy darabot és akkor,ha elfogy előszeded a dugi helyről. De ne vesd számításba,hogy hát mlst nem veszek,mert még az ott van. Úgy vedd,hogy nincs és venni kell. Így tényleg akkorra narad, ha nincs .

Mi is óvszert használunk és ha nincs , akkor a barátom orálisan csinálja aztán pedig én neki.. Nem kényszerít soha be sem próbálkozik,mert rudja,hogy ez komoly és nem csúszhat be véletlen gyerek ha kevés rá az esély,akkor sem. Ez lenne a normális viselkedés.

2018. aug. 27. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!