20 Évesen lehet spirálom?
"bár mondta lehet rendbe szedné kicsit"
A fogamzásgátló nem szedné rendben a rendszertelen ciklust, hanem kikapcsolná a természetes működést, és egy 28 napos mű ciklust csinálna mű vérzéssel. Azt ne szedj.
Mondjuk én a spirált se javaslom, sajnos nem túl megbízható. Ha a pasim megszakítással akarna szexelni, szakítanék. Ennyire felelőtlen emberrel nem akarnék együtt lenni. Ne engedj meg ilyeneket neki. Fertőzéseket meg bárhol össze lehet szedni, nem kell hozzá partnert cserélgetni.
Kérdésedre a válasz,hogy spirált csak azok kaphatnak, akik már szültek ugyanis megnöveli a méhen kívüli terhesség esélyét, ami veszélyes.
Ezenkívül pedig,hogyha azért szeretnéd, mert félsz,hogy a barátod rád erőltet valamit, amit nem akarsz: megszakítás például, akkor ott kellene hagynod ugyanis hadd ne érezd már magadat szarul, mert te egy nő vagy és termékeny. Inkább nem jellemzem ,hogy milyen ember a barátod de undorító és önző.
Ha vele maradsz, akkor ajánlani tudom,hogy nálad és nála rejts el egy kis doboz óvszert vagy egy darabot és akkor,ha elfogy előszeded a dugi helyről. De ne vesd számításba,hogy hát mlst nem veszek,mert még az ott van. Úgy vedd,hogy nincs és venni kell. Így tényleg akkorra narad, ha nincs .
Mi is óvszert használunk és ha nincs , akkor a barátom orálisan csinálja aztán pedig én neki.. Nem kényszerít soha be sem próbálkozik,mert rudja,hogy ez komoly és nem csúszhat be véletlen gyerek ha kevés rá az esély,akkor sem. Ez lenne a normális viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!