Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a mellbimbóudvaromon?...

Mi ez a mellbimbóudvaromon? Elkapartam

Figyelt kérdés
Az egyik mellbimbóudvaromon a mellbimbóm felett volt egy halványbarnás pötty amiből kiállt néhány fekete vonal/pötty a szélén és ezt lekapartam,kikapartam..le is jött,de valami kis seb ott maradt :| a másik mellbimbóudvaromon a mellbimbó felett kb ugyanott is látok egy ilyet de ott sokkal halványabb,a fekete darabkák benne alig látszanak még.Mik ezek?

2018. aug. 25. 00:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és most kapartam le nem régen és most fáj,húzódik,viszket kicsit.ugye nem lesz bajom?
2018. aug. 25. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ártana, ha kicsit lefertőtlenítéd (ha még friss) és tennél rá egy kis Neogranormont/Tetrant ha van otthon esetleg. A krém segíthet elmulasztani a húzódást és segít a hámképzésben, hogy hamar gyógyuljon, a másikat pedig ne piszkáld. Ha nagyon zavaró lenne inkább fordulj vele orvoshoz, aki megállapítja, hogy mi az és ha tudja, eltávolítja.

A már elkapartra pedig nagyon figyelj oda, hogy a következő napokban nem változik e bármilyen irányba (pl nem gógyul, csúnyább lesz stb), 1-2 napon belül már látszik ha gyógyulásnak indul egy kis seb szóval ha bármi gáz van vele (de nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi baj) akkor úgyis rögtön észre fogod venni.

Arra esetleg még figyelj oda, hogy fürdésnél ne áztasd, had gyógyuljon minél előbb.

Ha pedig bármi változást tapasztalsz, akkor hétfőn irány a doki (bőrgyógyász főképp de akár a háziorvos sem rossz, a lényeg, hogy egy orvos megnézze).

Nem tudom mi lehetett az, de nem célszerű lekaparni ilyesmit sehonnan, pláne nem a mell környékéről.

2018. aug. 25. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:
*gyógyul
2018. aug. 25. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!