Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől hámlik a hüvelyem belülről?

Mitől hámlik a hüvelyem belülről?

Figyelt kérdés

Már többször tapasztaltam, hogy fürdés közben, elhalt bőr darabkák lebegnek a víz tetején, nem különítettem neki nagyobb figyelmet, mondván, hogy csak úgyis a bőröm hámlik.

Ma ugyan ezt tapasztaltam fürdésnél, de akkor még mindig nem fordítottam neki nagyobb figyelmet.

Amikor elkezdtem önkielégítést végezni, akkor vettem észre, hogy a hüvelyemből jönnek ezek a darabkák, vagyis az elhalt bőr darabok. Vannak kisebbek és vannak nagyobbak egyaránt, de kb. olyan 1-4 mm átmérőjű kis darabkákat kell elképzelni.

Olyan mintha a számból rágnék ki darabokat.

Nem tudom, hogy lényeges információ-e, de most van múlóban az ovulációm, és akkor pedig a nyálkás nedvben voltak kis vérdarabok is, ami eddig egyáltalán nem fordult még elő.

Szexuális életet nem élek, vagyis csak néha-néha magamhoz nyúlok, de azzal ki is merül az egész, együtt még sosem voltam senkivel, szóval nem tudom, hogy mitől lehetséges.

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. aug. 24. 22:39
 1/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, itt senki sem orvos, még ha sokan annak is képzelik magukat.
2018. aug. 24. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valami gombás betegség lehet. Minél hamarabb menj el egy nőgyógyászhoz, ő ezt biztosan tudja.
2018. aug. 24. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A hüvely nyálkahártyája nem tud hámlani, ez valószínűleg gomba
2018. aug. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!