Szőrszálak a hasam alján. Van ilyen helyzetben még valaki?
Figyelt kérdés
Nagyon bánt és zavar, hogy ilyen. Sok fiatal lánynak ilyen vagy csak velem csinálja ezt a szervezetem? Tudom, van szőrtelenítés rengetegféle. De zavar úgy is.2018. aug. 23. 18:17
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális, más lányoknál is van. Persze vannak, akiknél nagyon halványak, másoknál erősebb.
Lézeres szőrtelenítés vagy gyanta, borotva, epilátor.
2/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Én epilálom, de lehet gyantázni is. A borotvát én nem ajánlanám.
3/6 anonim válasza:
nekem az egész hasam szőrös.L. :(
4/6 A kérdező kommentje:
3-as mit szoktál csinálni vele? Priviben is leírhatod.
2018. aug. 24. 06:13
5/6 anonim válasza:
Normális,nekem csak pár szál vam,ami erősebb,azokat csipesszel ki szoktam húzni, szőke piheszőrök vannak mèg de az az arcunkon is van ès az egèsz testünket borítja, Lanugo a neve. Sok lánynak nem csak a hascsíkján látványos,hanem mindenhol. Nekem a derekamon van sajna kicsit hosszabb szőrök de legalább szőke:/ èn lèzereztetni fogom szerintem csak fèlek,mert a szőke szőröket a legnehezebb eltűntetni ès bizony el is lehet rontani. Tudom,mert kozmetikus vagyok. Ha viszont nagyon meg van erősödve, színèben ès hosszában is ELTÉR a normálistól ès máshol is vam ilyen gond, akkor èrdemes endokrinológushoz menned hormonzavar vagy PCOS gyanújával.
6/6 anonim válasza:
Nekem a köldököm alatt van, meg a köldököm felett 1-2 szál.
Nem olyan sűrű, de nem is csak egy szál, hogy kikapom, ezért tudom nem jó, de én borotvával szedem le. A gyanta nem vitte le.
Normális, de ha túl sűrű, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!