Menopauza idején undor, hányinger, rossz közérzet?
Figyelt kérdés
44 éves vagyok, kimerülőfélben a két petefészek(ezt mondta a nődoki) 17-én kellett volna megjöjjön, de nem jött meg, terhes nem lehetek. olyan fura dolgokat tapasztalok, hogy meglepődtem rajta. Kíváncsi vagyok, hogy más is érzett ilyeneket: hányinger, undor a hústól(mikor terhes voltam ,volt ilyen időszakom), rossz közérzet, stb Sajnos hajlamos vagyok bepánikolni, kíváncsi lennék, kinek hogyan jelentkezett ez az egész?2018. aug. 23. 17:34
1/3 anonim válasza:
Nek nincs menopauzám de munkámból adódóan kellett róla tanulnom sokat ès igen ezek a tünetek sajnos normálisak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Aki esetleg átesett ilyenen leírná a tapasztalatát?
2018. aug. 24. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!