Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Hagyjam ki a...

Mit tegyek? Hagyjam ki a strandolást, és inkább olvassak?

Figyelt kérdés
Az a "gondom", hogy minden áldott nap van folyásom. Van, mikor sok, van, mikor kevesebb, nem lehet kiszámítani. Eddig megoldotta a gondjaimat a tisztasági betét, most azonban tanácstalan vagyok, ugyanis nemsokára a Balatonhoz megyünk kirándulni, és már az első napra az lesz a program, hogy "fürödjünk a Balcsiban". Azonban a fürdőruhámat sem kíméli a folyás, és engem ez nagyon zavar! Tisztaságit meg nem rakhatok bele! Most mi legyen? Maradjak a parton, vagy van valami megoldás?
2010. jún. 21. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Talán el kéne menni az orvoshoz, hogy megmondjamitől van folyásod és kezelje és nem a tüneteket kezelgetni.
2010. jún. 21. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Az első menzeszem óta van folyásom, ez teljesen természetes. Ezenfelül, a kérdésemre is válaszolhattál volna.
2010. jún. 21. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van mindig folyásom, orvoshoz járok, nincs semmi bajom. De én tuti úsznék, esetleg ha annyira zavar, egy mini tampont takj fel magadnak.
2010. jún. 21. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Minimális folyásod mindig lehet, az nem egészségtelen (legalábbis a nőgyógyászom szerint). Ha neked viszont tényleg ennyire gázos el kell menned dokihoz. Lehet valami fertőzésed. De szerintem nem gáz ha elmész fürödni a Balcsiba. Annyira nem lehet gázos. HA mégis, irány az orvos és eszedbe ne jusson vízbe menni! Lehet hogy az csak rontana a helyzeten.
2010. jún. 21. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én semmiképp sem hagynám ki a Balcsit!!! De tényleg annyira sok folyásod van? Esetleg ha annyira zavar akkor a fürdés napjára tegyél Ob-t, avgy nem tudom, hogy hány éves vagy. De ha jól megmosakodsz akkor nem jön annyira sok, nem?
2010. jún. 21. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
nem természetes ilyen mennyiségú folyás. Voltál vele orvosnál? Vagy csak így kijelented, hogy ez természetes. Aztán ha a fertőzéstől nem lehet gyereked mert elzáródtak a petevezetékeid, akkor majd elég gyakran fogsz járni.
2010. jún. 21. 11:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam a sokat, hogy már csapolni kell belőlem a folyást, hanem egyik alkalomhoz képest kicsit több, van viszont, amikor szinte nincs is, vagy csak egy kevés. Tehát nincsen vele gondom, nem viszket, nem csíp, semmi ilyesmi, csak a komfortomat zavarná, ha a Balatonban úszva is ezen járna az eszem. Tampont nem használok, szóval az tabu. Amúgy köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 21. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát mindenkinek van annyi folyása, mint a amennyit leirsz. Reggel mielőtt indulnál, jól tisztálkodjál le, az ujaddal is probld meg kitisztitani.
2010. jún. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!