Lehetséges valahogy a menstruáció felgyorsítása?
Ja, lerövidítés... Hát szerintem nincs ilyen módszer...
De ha netán nem múlik el, szerintem tudsz fürödni, ha erről van szó (tamponnal), ha meg már csak maszatol a 6. napon, az se kell, csak fürdés után azonnal le kell tusolni, és jól megmosni...
Pfff... Hát, előző, csak egy kérdésem lenne: te jó szívvel bemásznál egy olyan fürdőző mellé a medencébe, aki "maszatol"?
Természetes vízben még hagyján, de medencés strandon nagyon undorító, és ennyi odafigyelés legyen már mindenkiben, főleg ha nő. Igenis tessék akkor is egy kis tampont feltenni, azzal nincs probléma, és tiszta maradsz te is, meg mások is...
Egyébként a menszeszt olyan tényezők gyorsítják vagy lassítják, amikről nem lehet előre megmondani, hogy mi lesz a hatása. Tehát pl a stressz jelentősen befolyásolja a vérzést, de nem egyértelmű, hogyan, tehát az is lehet, hogy késleltetné, vagy hosszabbítaná... Sajna nem nagyon van ilyen módszer.
Nem, az érettségiből származó stressz nem is, az tartós (gondolom), itt a ciklus vagy a vérzés elején rád ható nagyobb stresszhatást értik általában, ami rövid, de intenzív, annak olyan nagy a hatása, hogy befolyásolja a dolgokat :)
Amúgy amit írtál, a sok folyadék, nem tűnik rossznak, de már azt is olvastam valahol, hogy nem jó módszer, mert nem hamarabb jön ki a vérzés, hanem többet vérzel, ha többet iszol... na, hogy ebből hol az igazság... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!