Szép napot?! Tudnatok segíteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 47 napja nem jött meg ilyen meg sosem volt..terhes nem lehetek ugyanis meg nem elek szexuális életet
Viszont nagyon kipatogott az arcom eddig is pattanásos voltam de nem ennyire
Azt tudni kell hogy a menstruaciom általában az első harom napban erős éjszaka ha nem kelek fel 1 óránként átazom
Szerintetek forduljak orvoshoz?
16/L
2018. aug. 18. 12:37
2/3 anonim válasza:
Kamaszkorban ez benne van a pakliban,hogy össze-vissza jön meg.Nekem is ilyen volt,de később se lett soha percre pontos,mint pár barátnőmnek.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges. Fiatalon, de akár később is előfordulhat valamilyen átmeneti zavar. Ha csak pár évente egy-két alkalom az nem ad okot problémára; stressz, utazás, betegség, testsúlyváltozás okozhat ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!