Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció leroviditese?

Menstruáció leroviditese?

Figyelt kérdés

Valami praktika nincs rá? Elutazok egy hétre vasárnap és pont ma jött meg. Általában egy hetig tart örülnék ha letudnam 3-5napra rövidíteni hogy ne végig ez legyen a problémam. Valami ital vagy nincs valami nőgyógyászati eljárás hogy a hüvelyben keresztül kiszivjak? Na jó komolyra fordítva a szót. Esetleg mozgás segít? Mit csináljak pontosan, fussak?

Bármilyen használható ötletnek örülök :D

2018. aug. 17. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Igyál sok zsályateát. Elvileg menstruáció megindító, de szerintem a felgyorsításában is segíthet.
2018. aug. 17. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Kiszívják? Nem, olyan nincs.Nem tudom hány éves vagy, de ami nekem bevált: egy nagyon pici rumot-igazit persze, nem sütőrumot- kell inni, általában három nap alatt vége a vérzésnek. De tényleg kicsit, egy-két kortyot.
2018. aug. 17. 20:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Rumon kívül más alkohol nem jó? 18 vagyok szóval pár kortytol nem lesz bajom :D

Pálinka asszem van itthon most ezért nem vennék, de ha más nem jó akkor lehet mégis az lesz.

Köszönöm az eddigi válaszokat felpontozlak titeket!

2018. aug. 17. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mást nem tudok, lehet hogy más alkohol is segít, de a családunkban minden nő kivétel nélkül rumot használ ere. Eddig mindenkinek bevált. Bár mivel ez a módszer valószinűleg magának az alkoholnak a hatását használja ki....
2018. aug. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!