Mit ajánlanátok a problémás bőrre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a gondom, hogy nagyon problémás a bőröm. A felkarjaimon kis apró piros pöttyök vannak (bőrgyógyász szerint faggyúmirigygyulladások), a hátam pedig nagyon pattanásos. Eddig semmilyen kenőcs nem segített. Ezen kívül nagyon érzékeny a bőröm, szőrtelenítés után mindenhol begyulladnak a szőrtüszők, a bikinivonalam nagyon csúnya. Ezek miatt nem nagyon hordhatok olyan ruhákat, amilyeneket szeretnék (pl. ujjatlan, hátat szabadon hagyó ruhákat). Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen.2010. jún. 20. 18:51
1/3 anonim válasza:
Mit használtál eddig?
Az Aknesol vagy Zinryt nevű ecsetelők szoktak használni, kipróbálhatnád valamelyiket (nekem is segítettek).
Hetente egyszer radírozd le a bőröd, az is sokat segít.
Én a bikinivonalamat körömvirág krémmel szoktam bekenni, és így nem is pirosodik be.
Remélem tudtam segíteni :)
2/3 anonim válasza:
Nekem a Zynerit kétfázisos oldat 3 nap alatt elmulasztotta.
Vényre kapható.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Zyneritet használtam, teljesen nem tüntette el... mondjuk a nyár, a sok strandolás tavaly is jó hatással volt, remélem majd idén is :) csak hát rossz csúnya bőrrel kimerészkedni a strandra... Aknesolt pedig mindenképpen veszek!
2010. jún. 20. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!