Van még esélyem?
Figyelt kérdés
Visszatérő hüvelygombával mentem orvoshoz, aki írt fel nekem Macmiror hüvelykapszulát. Mindent annak a rendjén csináltam ahogyan elmondta az orvosom, és egy héttel ezelőtt fejeztem be a kúrát. De még mindig nem az igazi.. Most olvasom, hogy ilyen kúra után szükséges egy hüvelyflóra visszaállító kezelés, amit nekem nem mondott az orvosom, tehát erről nem tudtam.. Van még esélyem arra hogy ha ma elmegyek veszek Gynoflor kapszulát helyrehozza a hüvelyemet?2018. aug. 11. 01:46
1/2 anonim válasza:
Szia!
Igen, állj neki a hüvelyflóra visszaállító kezelésnek mindenképp.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Előbb meg kéne bizonyosodni h a fertőzöttség valóban elmúlt-e. Az a baj az ilyen helyi hatású vackokkal, hogy nem jutnak el minden zeg-zugba... Szisztémás kezelést kérj, ha még fennáll a kórokozó kolónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!