Nekem hogy hogy eddig tart a menszesz?
Figyelt kérdés
Nekem mindig 1 hétig tart de miért? Másoknak miért csak 3-4 napig... Ráadásul majd megőrülök annyira görcsölök állni nem tudok. Miért van az hogy nekem 1 hétig tart? Ez baj lenne? Vagy előny?? :D nem tudom2018. aug. 10. 00:15
1/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanígy van, 1 hétig tart. Kb 4 nap vérzés, aztán barnázás. Jobban örülnék, ha 3-4 nap alatt megszabadulnék tőle, de ez van...
24
2/10 anonim válasza:
Ez mindenkinél egyéni, viszont ha nagyon fájdalmas, érdemes lenne elmenned orvoshoz és megnézetni magad.
3/10 anonim válasza:
Én már lassan 30 éve menstruálok, mert nagyon fiatal voltam, amikor először megjött, és mindig is 1 hetes volt, még most is. Viszont én szerencsére sose görcsöltem.
4/10 anonim válasza:
Normális, neked lassabban válik le a méhnyálkahártya. Ennyi. Nyilván jobb túl lenni rajta hamarabb. Az, viszont hogy ennyire görcsölsz, nem oké szerintem. Orvos látott már? Lehet endometriózis vagy ciszta is, amit nem ártana kezelni. Jobbulást!
5/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. És a görcsölés is. Van, akinek nagyon görcsöl, míg mások alig érzik, ez emberfüggő.
6/10 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Az erős görcsök, és a sok vérzés lehet ciszta is. Javaslom, hogy látogasd meg mielőbb, ha jót akarsz magadnak!
7/10 anonim válasza:
Én még egy lánnyal sem találkoztam, akinek 3-4 napig tartott volna. A minimum 5 volt, de legtöbb ismerősömnek 7-8.
8/10 anonim válasza:
Mindenki másképp működik, nincs baj vele. De ha 7 napnál tovább rendesen vérzel, azért fordulj orvoshoz!
9/10 anonim válasza:
Nembaj az hogyha egy hétig tart! Maximun neked kényelmetlen.
Hidd el van Ennél rosszabb is!
Nekem pl. 14-17 napig szokot tartani :/
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok
És ebből csak 4-7nap a vérzés a többi barnázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!