A joghurtos-teafa olajos tampon tényleg hasznos lehet?
Figyelt kérdés
Neten olvastam, hogy a natúr joghurtba itatott, teafaolajjal lecsepegtetett tampon segít majdnem mindenféle nőgyógyászati problémán. A teafaolaj fertőtlenít, gombaölő hatású, a joghurt pedig a ph értéket hozza rendbe2018. aug. 6. 05:06
1/4 anonim válasza:
Anno még a nővérsuliban az egyik órát nőgyógyász tartotta.Ő szerinte a joghurtos tampon nagy hülyeség,és többet árt,mint használ.
2/4 anonim válasza:
Még hatásosabb a nőgyógyász, aki konkrétan meg is mondja, milyen fertőzésed van, nem csak otthon diagnosztizálgatod magad, és ő fel is tud írni olyan valóban hatásos szert, ami használ is.
3/4 anonim válasza:
Én biztos nem szórakoznék ilyesmivel, elég, ha csak arra gondolok, h a joghurt milyen egyéb dolgokat tartalmazhat még, mert szerintem a gyártás során sokminden más is belekerülhet pl tartósítószerek, térfogatnövelők stb... Amik lehet, h sokkal károsabbak a szervezetnek, mint azt gondolnánk.
Viszont, arra roppant kíváncsi lennék, h hogy a fenébe lehet felrakni úgy egy tampont, h bármibe belemártják, rácsepegtetnek valamit?! Mert ahogy én tudom, ha folyadék éri, elkezd megdagadni, fellazulnak a rostok, elveszti a tartását, puha és petyhüdt lesz. Sokszor úgy is nehéz felrakni, ha eredeti állapotában van, nemhogy bekenve, lecsepegtetve valamivel. Valaki csinált is már ilyet, vagy ez csak egy városi legenda?!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment mindenkinek a zöld pacsi☺
2018. aug. 6. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!