Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha együttlét után viszketek...

Ha együttlét után viszketek lent, akkor megcsalt a párom?

Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező te nagyon buta vagy. :(
2018. aug. 4. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat te tuti beteg vagy az is biztos. Ha nem zavar hogy megcsal a palid minek kérdezed itt meg mitől viszket a lyukad? Menj ülj bele inkább hogy elkapj valami ruhedeket tőle te okostojás. Attól hogy tiszta vagy meg lehet gombád... engem anno megcsalta es egy szep kis mehszajsebem lett mert olyan gombát elkaptam tőle....végülis turd el hogy megcsal 😂 Ostoba
2018. aug. 4. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Viszket a pinád? Most ki tömény Domestossal, mádám higiénia! Idióta vagy kérdező, nem gyengén!
2018. aug. 4. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Elarulom, hogy a tulzott tisztalkodastol is lehet fertozesed 😉
2018. aug. 4. 20:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem használok természetellenes hüvelymosó baromságokat, szimplán csak tisztén tartom magam, és a környezetem, itt az óvszer hiánya, ami a mocskot eredményezi. Amúgy sztem a legtöbb ember nem hallott szappanról, tisztasági betétről, takarításról, koszfészekben tölti a napjait, és ezt természetesnek tartja, na ez a baj. Szóval nekik tök természetes, hogy vakaródznak, folyton krehálnak, meg minden vackot elkapnak, ha valaki 100 évben egyszer beteg, attól meg kiakadnak.
2018. aug. 4. 23:29
 16/16 anonim válasza:

Tudom regi kerdes,de azert valaszolok.Ugye mondtad kedves kerdezo h biztos ovszer nelkul csinaltak(ha,egyaltalan megcsalt,ugyanis uszodaba is ossze lehet szedni ezt-azt),na es h ha ti ovszerrel vedekeztek akk nem tudtad volna elkapni,mivel akk csak az a muanyag erintkezik a punciddal,szoval 2 lehetoseg van:

1,ti sem hasznaltok ovszert es a parod fertozott meg

2,hasznaltok,ezert vhol mashol kaptad el

Az ekezet miatt bocsi,telefonrol irok.

2019. aug. 5. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!