Milyen nemi betegsegek okoznak bo szintelen folyast (kis feher szemcsek vannak benne) es fajdalmas vizelest?
Figyelt kérdés
Teszteltem nemreg chlamydiara es tripperre es negativ lett... elmentem haziorvoshoz mert azt gondoltam hogy akkor csak vmi bakterialis fertozes holyaghurut vagy vmi, de elvileg o se talalt semmit. Kozben meg ez mar tobb mint egy hete van igy... Lehet hogy csak felfaztam, ez meg a normalis folyas, de akkor mert nem mulik el? Kihez forduljak, nogyogyaszhoz ujra vagy probaljak meg inkabb rendes urulogushoz menni? Mi lehet ez tripperen es chlamydian kivul ha esetleg nemi betegseg. Mindenki aki beszologat hogy haziorvos hogy mondhatja meg blabla annak uzenem hogy angliaban vagyok, elkuldott pisilni, amikor visszamentem a rendelobe beledugott mindenfele lakmusz papirt es az alapjan. Legyszives hasznos valaszokat adjatok es ne a korulmenyekkel szarozzatok! Nagyon koszonom annak aki ezt megteszi!2010. jún. 19. 22:09
1/2 anonim válasza:
Candida lehet? Nézd meg, ideollózom a leírást:
"A gombák közül legjelentősebb a Candida fertőzést okozó sarjadzó gomba, mely a hüvelyfertőzések egynegyedét okozza. Jellemző tünetei a darabos túrószerű folyás, a kifejezett viszketés, kapcsolat alatti hüvelyszárazság, és a partneren jelentkező piros pöttyös elváltozások. A betegség kezelése gyakran nehézkes, könnyen visszatér, ragaszkodó típus, nehéz kiírtatni."
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, nem rossz ötlet, csak én sajna érzékeny vagyok a gombára és pont ez elött a fájdalmas pisilés elött volt. Felismerem milyen az mert sokszor volt már és az otthonice dokim még gyógyszert is küldött rá. Úgyhogy ezt nem hiszem. Mert nekem olyankor nem nagyon sok a folyásom és tömény, fehér kenöcsszerü. Ami most van az meg híg és nagyon bö... rzem napközben amikor távozik. Lehet hogy amikor megvizsgáltak itt akkor elkaptam vmit? Mert csak egy növér látott és ez egy walk in center volt.... (akrki akármikor bemehet, futószalagszerü)
2010. jún. 20. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!