Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi fájdalom, derékfájás,...

Alexa890610 kérdése:

Alhasi fájdalom, derékfájás, ízületi fájdalmak a végtagokban (főleg lábakban). Már 1 hónapja. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Júniusi végén még rendesen lezajlott a menstruációm, aztán rá egy héttel kezdődtek a tünetek, július elején.

Derékfájás, enyhe alhasi fájdalom/görcs (azóta picit erősebb), combba illetve egész lábba kisugárzó izületi fájdalom,de fájnak a karjaim is.

Tipikusan azok a tünetek, amik menstruáció alatt is szoktak lenni, csak hogy mostmár a második ciklusom is elkezdődött azóta és még mindig tart.

Menstruációm normális és időben jön meg.

Tudni kell, hogy vannak gerincproblémáim is.

Főleg nyaki gerincproblémáim vannak.

Nemtudom lehet-e köze az utóbbi 1 hónapban jelentkező problémáimhoz.

A fájdalmaim napi szinten megvannak.

Legtöbbször már ebredéskor jelen vannak és egésznap tartanak.

Ha front van, akkor felerősödnek.

A derékfájás és a nyakifájdalom az ebredéstől, a lefekvésig megvan.

Ezenkívül strumám és göbjeim is vannak , de ezidáig a tsh mindig jó volt.

Voltam a háziorvosnál.

Kaptam beutalót laborra+tsh, urológiára és hasiultrahangra.

A laborom holnapra lesz készen.

Időpontokat reggel kérek, de az minimum 3 hét.

2018. aug. 2. 16:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

X- nem Te teszel Nekünk szívességet.

A leírásod alapján, meg a labor alapján még nagyobb kak.ban vagy ,ha jol látom, mert az semmit nem mondott a problémádról, úgyhogy még inkább rá vagy utalva egy másik személy vagy orvos segítségére.

De ezek után, ha Te ennyire közömbös vagy a saját betegségeddel Engem sem érdekel.

2018. aug. 4. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!