Hashimoto es antidepresszans?
A pajzsmirigyem ugy tudom okozhat szorongast. Volt mar panikrohamom is. A verkep nem igazolta, hogy a pajzsmirigyem okozna, minden erteken belul van, TPO-t nem neztek, de az evekkel ezelott tobb volt, mint szabadna. Az antidepresszans hatna ha tenyleg a pajzsmirigyem miatt panikolok semmisegeken? Ha a pajzsmirigyem, akkor mit szedjek, hasznaljak hogy elmuljon a szorongas, panikolas?
20/L
Endokrinológus és pszichológus.
Szerintem nem normális, hogy 20 évesen szorongsz. Érdemes lenne utánajárni miért és azt is kezelni, nem pedig csak a tüneteket.
Kb. egy oldalas részletes választ írtam az előző kérdésedhez.
Leírtam, hogyan működik ez a betegség, és hogy mik a tünetei. Azt is, hogy a depi és a pánik is lehet ettől.
Leírtam, hogy milyen táplálékkiegészítőket szedj, és az adagokat is.
Ajánlottam két honlapot is, amelyeken részletesen tájékozódhatsz a betegségről, a kiváltó okairól, és kb. mindenről.
A második válaszomban leírtam, hogy LEHET, hogy hatna az antidepi.
DE sokkal jobban járnál, ha elkezdenél tenni a betegség ellen, hogy javuljon az állapotod.
Most mire vársz akkor? Miért nem olvasol utána? Tényleg azt akarod, hogy a teljes pajzsmirigyed elpusztuljon? Hogy további tüneteid legyenek? Van kb. 300 lehetséges tünet... Plusz nagyobb az esély újabb autoimmun betegségek megjelenésére is.
Dr. Izabella Wentz gyógyult Hashimoto-s, mint említettem. Tehát saját tapasztalata is van, és többezer betege adatai és tünetei alapján is jól átlátja a helyzetet, plusz figyeli a legújabb kutatásokat is, és ő maga is kutat. Tehát egy hiteles ember. Én neki köszönhetem, hogy elkezdtem kigyógyulni ebből a betegségből. - Pedig nem vettem meg a könyvét sem, csak olvastam a cikkeit, és néztem a videóit.
Nem tudom, miből gondolod, hogy egy anonim gyakorisnak több tapasztalata lenne nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!