Mitől lehet barna folyásom?
Június elején lett vége a menzeszemnek,és július elején kellett volna megjönnie de helyette barna folyásom volt kb 3-4 napig.Eléggé stresszes időszak volt szóval azon is elgondolkodtam hogy lehet amiatt volt és ez volt menstruáció helyett..De rá másfél hétre megint barna folyásom lett szintén 3-4 napig
és most újra megint kb másfél hét után.Kicsit kétségbe vagyok esve mert fogalmam sincs mitől lehet.Jövőhéten tudok elmenni dokihoz mert akkor megyek haza Németországból. ebbe a hónapba már háromszor volt barna folyásom ami eltartott pár napig..
Szerintetek mitől lehet? Vagy mit kéne addig csinálnom amig nem megyek dokihoz? + nem tudom mennyit számít de nem élek nemi életet se,és az alhasam eléggé sokszor fájt ebben a hónapban de egyéb tünetem nem volt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!