2 negatív teszt mégse jön meg. Miért?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menstruációm. Csináltam 2 tesztet. Mindketto negatív lett. Holnap reggel meg csinálok egyett. De ha nem fog megjonni akkor az miert van? A stressztol kimaradhat teljesen?
16/L
2018. júl. 25. 20:50
1/13 anonim válasza:
szia felesleges naponta teszteket csinalni.ezer oka lehet.
2/13 anonim válasza:
A te korodban még ingadozhat. Nekem mondjuk ilyen nagy késés csak egyszer fordult elő életemben, akkor 7 napot késett. Kb. annyi lehettem, mint te. De nem éltem nemi életet, tehát tudtam, hogy nem egy esetleges terhesség miatt késik.
3/13 A kérdező kommentje:
Hat gondolom így már nekem se azért. Jó lenne ha a héten azért megjonne.
2018. júl. 25. 21:09
4/13 anonim válasza:
Én nem hiszek abban, hogy a stressztől hamarabb vagy később jön meg, netán kimarad.
5/13 A kérdező kommentje:
És az mitől lehet hogy ott lent néha ilyen szúró fájdalmat érzek? Ez normalis?
2018. júl. 25. 21:18
6/13 anonim válasza:
5 nap késés még teljesen normális. Ne foglalkozz vele. Ha 1 hét múlva se jön meg, akor csinálj még 1 tesztet.
7/13 A kérdező kommentje:
Jolvan koszonom. Csak hányingerem is van egy kicsit. De lehet azért mert nagyon izgultam..
2018. júl. 25. 21:59
8/13 anonim válasza:
Nagyon ráparázol. Én is voltam így, tudom milyen, könnyű mondani, hogy nyugi, de próbálj megnyugodni. Ha nem szedsz tabit akkor simán késhet ennyit, belefér ha egyszer kimarad.
9/13 anonim válasza:
Érdekes nekem orvos is mondta, hogy a stressz hatással lehet rá, és magam is tapasztaltam. Nemrég volt egy műtétem - előtte soha életemben semmi hasonló sem - és stresszeltem, hogy mert ha a műtét napján megvan akkor el kellett volna halasztani. Egy héttel előbb jött meg, úgy hogy nekem mindig hosszabbak a ciklusaim inkább.
Az esküvőmnél meg pont fordítva, ott megvárta a nagy napot és csak utána kopogtatott :p
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) most csináltam meg egy tesztet. Negatív ezis. (június vegen voltam együtt a barátommal szóval már csak jól mutatja) De most ilyen kicsit barnás folyásom van. Ez miert van?
2018. júl. 26. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!