Szerintetek Jenis Jophlin mit csinált menstruáció idején?
Én még abban sem vagyok biztos, h fájdalomcsillapítót szedett, lehet, h sokat szexelt, az is nagyon jó a görcsök elmulasztására... :D Abban a közegben simán benne van ez is a pakliban.
Az meg, h mit kezdett a vérzéssel jó kérdés, de akár tampont is használhatott, mert már 70-80 éve biztos van tampon (a tampax reklámban is elhangzik, bár pontosan nem emlékszem a számra, de nagyságrendileg ez a 70-80 év rémlik), betét is volt már. (Azt meg, ha jól emlékszem a múlt század elején találta fel valamelyik hadsereg orvosa a sebesült katonák számára, és csak később kezdték el a nők a menzeszhez használni.)Jó, valóban nem voltak olyan jók, mint a mostaniak, de legalább volt mihez nyúlni. Csak nálunk (illetve a keleti blokkban) nem voltak ezek annyira elterjedve, illetve luxuscikknek számítottak. Anyu mesélte, h amikor elkezdett mensizni kb csak vattát használtak. Az ő anyukájának az idejében pedig rossz rongyokat. 20 éves volt anyu, mimor egy külföldi rokontól kapott szárnyas betétet, eleinte azt sem tudták, hogy kell használni, utána meg csak különleges alkalmakra tartogatták. A rendszerváltás után kezdtek csak elterjedni a betétek, tamponok nálunk, de ez nem azt jelenti, h egyáltalán nem voltak. Nyugaton, meg főleg amerikában könnyen beszerezhető volt. Ezért nem gondolnám, h ne tudta volna ktúráltan megoldani a menstruációját.... Azért mert olyan életvitele volt amilyen, nem hinném, h olyan igénytelenett vna, h oda vérzett, ahol épp rájött.
Jó, az lehet, h olykor-olykor elmaradhatott 1-1 csere, de őszintén ehhez nem kell narkózni, meg hippinek lenni, teljesen átlagosányok is jártak már így (elég akár itt a gyk-n is szétnézni az olyan kérdések között, ami tampon, vagy betét cseréjének elmaradására vonatkozik, de múltkor pl olyat is olvastam, h a csajszi megfeledkezett a tamponról, és felrakott mégegyet, viszont az első másfél napig benne volt) Ezért szerintem semmi összefüggés nincs a mensi alatti higiiénia, és aközött, h ki milyen stílust képvisel, etmódot folytat.
Vagy még azt sem tartom kizártnak, h lehet egy idő után már nem is menstruált, mert a sok drog miatt megszűnt a ciklusa.
Egyébként ez egy érdekes kérdés, bár szerintem sosem fogjuk megtudni az igazságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!