Lányok! Ez veletek is megszokott történni a strandon? Miért lehet vajon?
Mikkor kimásztam a medencéből azt tapasztaltam, mint ha bepisiltem volna. Folyt elég sok víz ki odalentről.
Kicsit tornázgattam a vízben,meg úsztam is sokat,úgyhogy gondoltam arra, hogy a mozgástól a különböző lábtartásoktól.
Meg még arra gondoltam, hogy lehet tág lenne a hüvelyem?:/
Az viszont, ha így van semmiképpen sem jó, fertőzéseket is könnyebben elkaphatok általa és tudjuk még más dolgok miatt sem.
Veletek előfordult már ilyen? Ha az a válasz, hogy túl tág vagyok, akkor esetleg tudtok mondani valami hatékony módszert amivel szűkíthetném?:/
Gátizomtornát néztem,de attól tartok, hogy nem lesz hatásos, de kifogom azért próbálni.:S
20 Lány
Akkor szerintetek minden okés?
Igen éreztem, hogy mikor tudjátok béka úszással úszom, terpesz miatt befolyik a víz.
Mindenesetre elkezdek tornázgatni.
Ha tornázgatás közben össze volt zárva a lábad, akkor nem kellett volna befolynia. Hacsak nem helyezkedtél valahogy fejjel lefelé, de akkor is kis terpesz kellene ehhez.
Békaúszásnál esélyesebb, hogy bemegy a víz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!