Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ez veletek is megszoko...

Lányok! Ez veletek is megszokott történni a strandon? Miért lehet vajon?

Figyelt kérdés

Mikkor kimásztam a medencéből azt tapasztaltam, mint ha bepisiltem volna. Folyt elég sok víz ki odalentről.

Kicsit tornázgattam a vízben,meg úsztam is sokat,úgyhogy gondoltam arra, hogy a mozgástól a különböző lábtartásoktól.

Meg még arra gondoltam, hogy lehet tág lenne a hüvelyem?:/

Az viszont, ha így van semmiképpen sem jó, fertőzéseket is könnyebben elkaphatok általa és tudjuk még más dolgok miatt sem.

Veletek előfordult már ilyen? Ha az a válasz, hogy túl tág vagyok, akkor esetleg tudtok mondani valami hatékony módszert amivel szűkíthetném?:/

Gátizomtornát néztem,de attól tartok, hogy nem lesz hatásos, de kifogom azért próbálni.:S

20 Lány

2018. júl. 25. 00:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem csíp az iszonyatosan, amikor belemegy a víz? A barátnőmmel is előfordul néha fürdés közben, és nem igazán kellemes élmény neki. Jógázás, PC torna segít egyébként, úgyhogy mindenképp próbáld ki, mert segít szűkíteni a bejáratot.
2018. júl. 25. 00:27
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nyugi, ez teljesen rendben van. Velem is elofordult tobbszor. Ahogy uszkalsz a vizben akaratlanul is a huvelyedbe kerulhet viz ami miutan felallsz kiurul.
2018. júl. 25. 01:12
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is mindig ez van,nagyon kellemetlen. A hüvelyem nem tág,nem attól van
2018. júl. 25. 10:19
 4/13 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek minden okés?

Igen éreztem, hogy mikor tudjátok béka úszással úszom, terpesz miatt befolyik a víz.

Mindenesetre elkezdek tornázgatni.

2018. júl. 25. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Tornázgattál a vízben? Ez mit jelent?
2018. júl. 25. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is szokott.
2018. júl. 25. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát azt jelenti, hogy megfogtam a falat oldalt és közben különböző lábgyakorlatokat végeztem....
2018. júl. 25. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Két kézzel megfogtad a falat, és úgy húztad fel mindkét lábad egyszerre, mint hasizomnál? Mert attól még nem kéne víznek bemennie. :)
2018. júl. 26. 13:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok félét csináltam,nem tudom őszintén mitől.
2018. júl. 27. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Ha tornázgatás közben össze volt zárva a lábad, akkor nem kellett volna befolynia. Hacsak nem helyezkedtél valahogy fejjel lefelé, de akkor is kis terpesz kellene ehhez.

Békaúszásnál esélyesebb, hogy bemegy a víz. :)

2018. júl. 27. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!