Menstruáció után pár nappal ismét megjöhetett?
Figyelt kérdés
Július 14-én jött meg. 4-5 nap alatt szokásosan elmúlt. Barátommal utána együtt voltunk. De azóta alhasi, menstruáció szerű görcseim vannak, és ma el is kezdtem vérezni, azonban nem folyamatosan, mint a rendes menstruációnál. Ez mit jelenthet? Terhesség? Vagy még egyszer megjött?2018. júl. 21. 16:55
1/4 anonim válasza:
Terhesség nem lehet, annak korai. Nem lehet, hogy megsértett szex közben?
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van benne valami, nem tudom. Hányingerem is van. Az nem fordulhat elő ugye, hogy megjött, annak ellenére, hogy terhes vagyok? Mármint lehet hallani olyanról, hogy valakinek az első menstruáció még meg volt. Így ebben a helyzetben mikor érdemes tesztelni, vagy egyáltalán van értelme? Nagyon nem szeretnék terhes lenni.
2018. júl. 21. 18:07
3/4 anonim válasza:
Akkor kell tesztelni, amikor a következő vérzés késik. De minimum 2 héttel az aktus után. Hamarabb nincs terhestünet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!