Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tüntessem el a hegeket a...

Hogy tüntessem el a hegeket a lábaimról? Vagy mit csináljak hogy ne lehessen látni?

Figyelt kérdés

Már nem vagdosom magam. Régen amikor depressziós voltam akkor csináltam.

Nagyon meleg van és a barátom mindig mondja hogy miért nem veszek fel rövidnadrágot. Még csak 1 hónapja vagyunk együtt.

2018. júl. 21. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
tetoválás. én is azt csináltam. mást nem igazán tehetsz. jah, de lehetsz őszinte is vele. bár megértem ha nem akarsz mert kva gáz dolog.
2018. júl. 21. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Légy rá büszke, hogy ez már a múltad.
2018. júl. 21. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne szégyelld. Mindenkinek van valami baja, és mindenki csinált már hülyeséget. Inkább legyél rá büszke, hogy már leszoktál róla, ez tudatosságra és lelki erőre vall.

De ha mindenáron el szeretnéd tüntetni, szerintem az alapozó segíthet. Esetleg ilyen hegkezelő kenőcsök.

2018. júl. 21. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol van a lábadon? Ha a combod fele, vegyél kicsit hosszabb nadrágot vagy szoknyát. A barátodnak őszintén mondd el, mi volt veled, ha szex lesz akkor úgyis látja, az őszinteség fontos, bár megértem ha ilyen hamar még nem akarsz neki ilyen dolgokról beszélni.. Nekem is van, az alkaromon, ahol mindenki látja kivéve télen. Egy keveset karkötővel, órával lehet takarni, de az alapozó nem működik nekem, ahhoz mélyek voltak :( Na mindegy, én a barátomnak elmondtam, először csak nézett, de megnyugtattam a pszichiáter által adott lapról, hogy meggyógyultam illetve mivel ő látta hamar, nehezen nyugtattam meg hogy stabil vagyok érzelmileg, de pár hónap alatt elfogadta. 17 vagyok, tetováláson én is gondolkozom, mert ha a kezem nem is, de a combom miatt nem tudok strandra menni, meg szégyellem is, a kezemen meg még “büszkeséggel” nézem, hogy ezt is megcsináltam. Szóval először szerintem próbálj meg őszinte lenni, vagy marad a hosszabb nadrág. Neogranormon amúgy talán még segíthet, nekem a vékonyabbakon a barnítókrém is segített!
2018. júl. 21. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire hat, de meg lehet próbálni: patikában vegyél hegeltávolító kenőcsöt. Ha eltüntetni nem is fogja 100°-san, szerintem mindenképp javítani fog rajtuk, de ez függ attól, hogy milyen régiek. Esetleg veszel egy jó minőségű alapozót, amit csak oda kennél, így nem is fogyna olyan gyorsan, és azzal le tudnád fedni. A kenőcsöt azért előtte mindenképp próbáld ki. :)
2018. júl. 22. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!