Mitől fájhat a hüvely bemenet szeretkezés után?
Figyelt kérdés
Fogamzás gátlót szedek egy ideje így bátrabban szeretkezünk a barátommal. Sokáig semmi probléma nem volt.. Lassan egy éve élünk némi eletet. Kb egy hónapja kezdte el a hüvelyem hogy szeretkezés után fáj. De csak utána. Előtte és közben semmi baja nagyon nedves és kellemes a szeretkezés azonban amint kiveszik elkezded égni. Nagyon kellemetlen. Mitől lehet? Már arra is gondoltam hogy a menstruációs kehely miatt lehet. Vélemény?2018. júl. 21. 13:38
1/3 anonim válasza:
Ha a szex után elmúlik, tehát nem húzódik napokig/hetekig, akkor kizárható a fertőzés. Valószínűleg kevés az előjáték, nem vagy eléggé nedves, vagy a barátod túl vastag.
2/3 A kérdező kommentje:
De ha ez lenne a probléma akkor közben is fájna és nem tudnám élvezni. Vagy tévedek?
Márpedig ilyenről szó sincs. Csak kizárólag utána egy olyan 20-30 percig fáj.
2018. júl. 21. 14:10
3/3 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen. Én nem voltam eléggé ellazulva, néha nem voltam elég nedves, vagy kevés volt az előjáték. De szerintem a barátom pénisze is túl vastag volt nekem, mert gyakran maga a behatolás is fájt. Szex közben nem volt problémám, aztán utána ismét fellépett egyfajta fájdalom, ami nem sokkal később elmúlt. Voltam dokinál, de nem talált fertőzésre utaló jelet. Felírt valami krémet, ami erősíti a hüvelyfalat (vagymit), és utána jobb lett. De ez már kb 1,5 éve volt, a nevére sajnos nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!