Már biztosan hat a fogamzásgátló, igaz?
Péntek 13.án kezdtem el szedni, Altforallet írt fel a doki, eddig soha semmiféle fogamzásgátlót nem szedtem. A menstruáció első napján kezdtem, annyi volt, hogy éppen nyaraltam, 5 órás időeltolódás volt, de ott kint a hazai idő szerint kezdtem el szedni, tehát kint mindig hajnali egykor vettem be, ami itthon este nyolc ugye. Vasárnap lennék együtt először a párommal, ilyenkor már hat a tabi, ugye? Az időeltolódás sem zavarhatott be, nem? A doki semmit nem mondott, a betegtájékoztató szerint rögtön hat, de barátnőm orvosa pl azt mondta, hogy egy hónapig még inkább gumi (tudom, miért rá hallgatok, de barátnőm azért tapasztaltabb mint én).
Tudom, kapni fogok oltást, hogy le van írva, de kicsit bennem van a para, hogy mivan ha nem hat, plusz ha nem hat, peteérésem is aznap lenne :D
Nyugtassatok meg, hogy nem kell emiatt félnem, és már védett vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!