Létezik olyan, hogy lejárt egy tampon s ez miatt használhatatlanná, puhává válik?
Persze, hogy létezik. Kétszer is találkoztam ilyennel, pedig OB-t használok. Mindkétszer már a zsinórtesztelésnél észrevettem, hogy ahelyett, hogy stabilan állt volna benne a zsinór, a húzás hatására meggyűrődött, és vastagabb lett az egész. Ilyenkor felhelyezni kb lehetetlen, annyira puha az egész.
Ki kell dobni, szerintem ez valami gyári hiba lehet.
Van ilyen, de sztem nem a lejárat miatt. Lehet, h picit sérült volt a celofán rajta, és felszívott a levegöben lévő párából is. Egyszer a fősulis lakótársnőm elejtette a félig kicsomagolt tamponját és begurult az ágy alá. Félév végén költözésnél került elő, és a felső része amin nem volt celofán, teljesen szétnyílt. És a 8. emeleten kizárt, h víz érte volna az ágy alatt a padlón. Mégis szétnyílt valamitől... Szerintem, ha egy picit sérült a celofán és párás helyen van tárolva (pl fürdő) simán szívhat be annyi párát, amitől felpuhul kicsit, de a celofán miatt nem tud szétnyílni... Én azt tuti nem merném használni, de szerintem felrakni sem volna egyszerű, egy olyan tampont, ami vesztett a tartásából, keménységéből...
Amúhy meg pont ezért tartom elképzelhetetlennek, amikor azt hallom, h valaki alkoholba mártott tampont rak fel a durvább berúgás érdekében... Kíváncsi lennék, h hogy oldják meg a gyakoatban, mert számomra elképzelhetetlen, egy bármilyen folyadékba mártott tampon felhelyezése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!