37,1 fokos vagyok, ez peteérés miatt lehet?
Figyelt kérdés
Pozitív ovulációs teszt vasárnap volt, előtte lévő és utána lévő nap full negatív, ahogy ma is...
Mitől ment fel így a hőm? Beteg nem vagyok, egyébként fullosan jól is érzem magam, kivéve, hogy érzem a hőemelkedést, forró a homlokom is és melegem is van tőle...
Mitől van ez? Mi történik ilyenkor ? (Nem babát szeretnék, csak LH teszttel nézem, hogy mikor fog megjönni pontosan ) Pozitív LH teszt utáni 14. napon szokott mindig .
2018. júl. 19. 18:57
1/4 anonim válasza:
EGY érték nem jelent semmi, ahhoz, hogy valamit is lehessen mondani, folyamatosan, minden nap megfelelö körülmények közt kell a hömérsékletet mérni. (Nézz utána)
2/4 A kérdező kommentje:
nem akarok hőmérőzni meg semmit, csak kérdezem, hogy emiatt lehet-e és ha igen akkor mitől, mi történik ilyenkor a szervezetben amitől ez van... a hőm mindig 36-36.5 között van
2018. júl. 19. 19:09
3/4 anonim válasza:
Peteérés után a szervezet sárgatestet termel. Ez okozza a magasabb hőt. A peteérésed az első negatív napon lehetett.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mihez szeretned tudni pontosan. (Baba tervezes, vagy epp fogamzasgatlas miatt, vagy csak a menstruaciod szeretned meghatarozni) De osszefoglalva: A pozitiv teszt elore jelzi az ovulaciot, a ho megemelkedese pedig igazolja, hogy megtortent. Igy utolag 1-2 napra be tudod loni, hogy mikor volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!