Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj a petefészkem. Mitől?

Fáj a petefészkem. Mitől?

Figyelt kérdés
Június 26-án jött meg a menstruációm, tartott rendesen 5 napig. Azóta el nem múló feszítést érzek a jobb petefészkemnél. Nem kimondottan fáj, de feszít, és elég zavaró. Nőgyógyászom azt mondta, ha a követkető menstruációval nem múlik, menjek el. Volt már cisztám, az iszonyat fájdalmat okozott,nem is jött meg a menzesz, és kórházban is voltam vele. Először azt hittem, felfáztam, de már kétlem. És néha görcsölök is, de csak kicsit.
2018. júl. 18. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szívesen!Azt jól teszed.A bőséges folyadék bevitel sokat segíthet ha mégsem akkor látogasd meg a háziorvosodat.Ha fáj feszeget görcsoldót is vehetsz be,ha annak ellenére se múlik a fájdalom akkor szükséges az antibiotikum is, amit a doki ir fel.
2018. júl. 20. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!