Mire utalhatnak az alábbi tünetek?
Figyelt kérdés
Megközelítőleg másfl hetem van a menstruációmig, bár az utóbbi időben volt, hogy két hetet is késett. Körülbelül négy napja fáj a mellem, nem elviselhetetlenül, de érezhetően, illetve esetenként egy-két helyen tompa, elég gyenge alhasi fájdalmat érzek főleg a petefészkeknél. Ez nálam nem normális. Mondhatni ciklus közepén korábban ilyen tüneteket nem tapasztaltam.
Betegségre gyanakodjak, terhességre vagy hormonális probélmára?
#menstruáció #betegség #terhesség #ciklus #fájdalom #hormon #alhasi fájdalom #mellfeszülés #mellfájdalom
2018. júl. 17. 21:24
1/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy nem szedek semmilyen fogamzásgátló tablettát, az együttléteknél (óvszerrel) védekezünk, bár semmi sem 100%-os.
2018. júl. 17. 21:44
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hiszen nálam eddig ilyen nem volt, hogy mindez ciklus közepén történjen. Pláne, hogy lassan egy héten át.
2018. júl. 18. 07:13
4/6 Abíság válasza:
Pedig ovuláció gyanús. Attól hogy ez nem jellemző rád,még lehet az.
6/6 A kérdező kommentje:
Korai lenne még tesztelni, másfél hetem van még a menstruációmig.
2018. júl. 19. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!