Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eros, gorcsos fajdalom?

Eros, gorcsos fajdalom?

Figyelt kérdés

A jobb oldalamon a derekamnal kezdodott a gorcsos fajdalom, eloreterjedt a hasamba is. A fajdalom olyan eros volt, hogy hanyingerem volt, vert a viz, pihenesre sem enyhult. Ha a jobb labamat/terdemet emeltem akkor fokozodott a fajdalom a hasamban. Ketszer voltam mar vele a surgossegin. Eloszor azt mondtak izom, utana azt, hogy vese. Ultrahangot, rontgent egyik alkalommal sem voltak hajlandoak csinalni, "nem sulyos problema" cimszoval. Ma jutottam el urologiara, ott a doki a panaszok alapjan gerincet mondott. Ma csinaltak rontgent, volt vizelet vizsgalat es vervetel, holna ultrahang.

Ha gerinc, akkor mire szamithatok? Jobban orultem volna egy vesekonek.. elegge meg vagyok ijedve. Ilyen eros gorcsos elviselhetetlen fajdalmaim lesznek? :(

20/L

2018. júl. 17. 09:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Irtam mar ki kerdest ezzel kapcsolatosan, de ott a veseko meg az izom volt a kozeppontban. :/
2018. júl. 17. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Nekem akkor van ilyen, ha szélgörcsöt kapok :(
2018. júl. 17. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Adna az eg hogy csak az legyen. :D
2018. júl. 17. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!