Mitöl nő alul a hasam?
Figyelt kérdés
Sosem hiztam hasra,mindig lapos volt a hasam,amikor kövérebb voltam akkor is. 2éve nincs menstruációm és amióta hízok,nő a hasam lent. Lapos gyomor és alul egy labda. Ez mitől lehet? Vagy ez csak háj lenne? Terhes nem vagyok.
25/N
2018. júl. 16. 09:04
1/5 anonim válasza:
25 éves vagy de nem jöttél rá hogy ha két évig kimarad a menzeszed az már magában elég furcsa és nagy baj...? "ott alul a hasad" a kérlek szépen a méhed környéke, és nem, nem háj. őszintén elég komoly dologról is lehet szó, szóval (ha jót akarsz magadnak) kvagyorsan húzz a nőgyógyászhoz...
3/5 anonim válasza:
Azt tudod, hogy miért nem jön meg? Orvosnál voltál azzal a problémával? Vagy csak vársz a csodára? 2 év azért elgondolkodtató. Előző jól mondta, lehet daganat vagy ciszta.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,azért szünt meg mert nagyon lefogytam hirtelen sokat anorexia miatt. Utána bulimiás lettem,most meg falásrohamaim vannak,de már nem koplalok,nem hánytatol és nem hashajtozok. Gondolom összefüggésven van a kettö dolog,csak már megkellett volna jöjjön,mert már nem vagyok vékony,mert elég sokat hiztam (20kilot)
2018. júl. 16. 09:45
5/5 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel összefügg ezekkel a súlyváltozásokkal.
Érdemes lenne meglátogatnod egy nőgyógyászt. Vagy endokrinológust. Meg talán egy pszichológust is...
Ez így lehet sok egyszerre, ne haragudj. Azt javaslom beszéld meg a háziorvosoddal mi legyen, ő beutalót is ad a megfelelő helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!