Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet nagy baj, h rendszertele...

Lehet nagy baj, h rendszertelen a menstruacio?

Figyelt kérdés

Mindig maskor jon meg a menszeszem.

Allandoan kesik. Ciklusaim is osszevissza vannak.

Valaki volt mar igy?

Letezik, hogy ez miatt nem esek teherbe?

Koszonom

2018. júl. 15. 12:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászod mit mondott rá?
2018. júl. 15. 12:35
 2/14 anonim válasza:

Addig míg megjön addig nincs baj, ha egyáltalán nem lesz meg akkor viszon tényleg nem eshetsz teherbe amíg újra vidsza nem jön.

Testzsírszázalékod rendben? Nem vagy túl sovány? (mert az bezavarhat a dologba)

Magas vastartalmű ételeket egyél, nézz utána mikben van sok, és keress fel egy nőgyógyászt esetleg.

2018. júl. 15. 12:36
 3/14 A kérdező kommentje:

Nogyogyaszom azt mondta nem baj.

165cm vagyok 55 kg.

Viszont 2 eve nem vedekezunk a parommal, es meg nemvoltam terhes.

2018. júl. 15. 12:37
 4/14 A kérdező kommentje:

De keszulok magan orvoshoz.

Csak nagyon remenykedem h csak ez a baj es szimplan bekell allitani es sikerul a baba

2018. júl. 15. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy mindig máskor jön meg? Azt ugye tudod, hogy egy ciklus nem attól pontos, hogy minden hónapban ugyanazon a napon jön meg a vérzés? Hány naposak voltak a ciklusaid az elmúlt 1 évben?
2018. júl. 15. 12:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Osszevissza volt 28 30 31 32 38 29 42

Tenyleg mindig osszevissza pontosan nemtudom vissza nezni. Ezeket tudom igy de ezekse sorba csak ugy saccra irtam

2018. júl. 15. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Minden nőnek illik vezetnie egy naptárban a menstruációja első napját. Hiszen így lehet csak reális választ adni egy ilyen jellegű kérdésre. Ez a ciklus teljesen normális, egyedül a 2 38 nap feletti túl sok, de évente 1-2 alkalommal ez sem jelent gondot, hiszen nem vagyunk gépek. Szóval szerintem neked semmi bajod. A ciklus nem mindig napra pontos. +/- 1 hét csúszás bőven belefér.
2018. júl. 15. 12:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remenykedem benne, h semmi problema nem lessz. Viszont az h 2 eve nem esek teherbe a nem veletlen. Vagy letezik ugy h semmi bajom es megse jon a baba?
2018. júl. 15. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Létezik. Ovuláció idején is csak 20-25% esély van a teherbe esésre. Csinálj ovuteszteket, hogy biztosan tudd, mikor ovulálsz.
2018. júl. 15. 13:42
 10/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen :)

Es az ovuteszt mikor csinaljam?

En ugy tudom, h menszesz elso napjatol szamolva 12 naptol kell merni.

De azt nemtudom h minden esetben e

2018. júl. 15. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!