Éjjszakai betét nappalra?
Én is éjszakait használok nappalra is. Nem azért, mert olyan erős a vérzésem, hanem mert hosszú és széles, így nem kell azon aggódni, h mellé folyik, elmozdul. Ha el is mozdul, akkor is a betétbe folyik, max nem pont középre. Attól sem kell félni, h átázom, mert jóval több fér bele, mint amennyit 3-4óra alatt vérzek. 3-4 óránként cserélem mindegy mennyi van benne. Így sosem aggódom a mensi miatt, tudom, h nem lehet semmi baj. Normál betéttel már nem tudnék ilyen nyugodt maradni, aggasztana, h baleset történik.
Próbtam a tampont is, de inkább a betét mellett maradtam. Nekem a Libresse vált be leginkább, bár egy csomó fajtát kipróbáltam. Én a Libresset javasolnám, mert a kialakítása miatt nagyon kényelmes, és hiába hatalmas, alig érezni, h ott van. Persze,lehet, h neked másik válna be inkább,ezért érdemes néhányat kipróbálni. A lényeg, h nyugodtan használhatsz nappal is éjszakait, ha biztosra akarsz menni! És ha megfogadsz egy jó tanácsot: nem feltétlen kell bent lennie addig, míg teli nem lesz, ha kezd már kellemetlen lenni, nyugodtan cseréld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!