Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha nagyon szégyenlős...

Baj ha nagyon szégyenlős vagyok? (Nőgyógyászat)

Figyelt kérdés

Anyukám elakar vinni nőgyógyászhoz, mert mar “nagylány” vagyok... 16 eves vagyok es meg szűz, nem hiszem, hogy problemak nelkul orvoshoz kene menjek.

Sose volt semmi bajom.

Olyan persze volt h nem akkor jott meg amikor kellett vagy kimaradt stb de ez meg normalis hisz meg nem allt be...

en parázok, nem akarok elmenni... es szégyenlős vagyok ezert igy meg gazabb az egesz

2018. júl. 8. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs panaszod, tök felesleges nőgyógyászhoz menni ennyi idősen. Az első szex után érdemes évente rákszűrésre járni. Nem is értem anyukádat. Mégis szerinte mit fog csinálni a nőgyógyász egy 16 éves szűz lánnyal?
2018. júl. 8. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem addig szokd meg, amíg nincsen baj...ne akkor amikor már visznek.
2018. júl. 8. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy szégyenlős vagy, még nagyon fiatal vagy. Ahogy idősödsz és egyre több ilyenen esel át, már nem leszel az. Amúgy mivel semmi problémád és szűz vagy valószínűleg csak egy beszélgetés lenne, meg rád néz a doki, de semmit nem fog "matatni".
2018. júl. 8. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nyugodtan mondd el a dokinak, ha már anyukád ennyire erőlteti, hogy elmenj. Megkérdezi, hogy mióta menstruálsz, ha nincs panaszod, nem is biztos, hogy meg fog vizsgálni. Majd az első szexuális együttlét után járj évente rákszűrésre.
2018. júl. 8. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs bajod, akkor nem kellene elmenned.
2018. júl. 8. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj. Szerintem nem lehet megszokni egy nőgyógyászt. Minden nő szégyenlős valahol még idősebb korban is.Fontos lesz majd később a szűrővizsgálat.
2018. júl. 8. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. júl. 8. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el nyugodtan. Panaszmentesen esélyes, hogy megvizsgálni sem fog.

Az meg érthető, hogy szégyenlős vagy, nőgyógyászhoz és fogorvoshoz senki sem szeret járni :D

2018. júl. 8. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen több nőgyógyászati vizsgálat és szülés után sem tudom megszokni a helyzetet. Úgyhogy nyugi :D Elmegyek mindig ha valami bajt észlelek illetve az éves szűrésre is, de minden egyes alkalommal van bennem egy kis félsz :) A sármos doktoroktól (kórházban dolgozók) pedig igazán zavarba tudok jönni. Talán azért is járok az éves szűrésekre doktornőhöz.
2018. júl. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!