Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Progeszteron szedése alatt...

Progeszteron szedése alatt (másfél hetes kúra) lehet alkoholt inni? Befolyásolja a hatást?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit ír a betegtájékoztató?
2018. júl. 8. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem esik szó a gyógyszer és az alkohol egyidejű fogyasztásáról. Nyilván először én is elolvasom mit ír, de mivel nem szerepel benne, itt kérdezem.
2018. júl. 8. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem innék a helyedben alkoholt a szedése mellett.

Ugyanis van olyan, amelyikre hatással van.

Nem igaz, hogy nem lehet kibírni alkohol nélkül. Én semmilyen gyógyszer szedése mellett nem iszom alkoholt. Igaz, amúgy sem sűrűn.

2018. júl. 8. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Fél pohár vörösborra gondoltam. Én kibirom alkohol nélkül is, csak akkor mindenki kérdezi hogy "de miért, hogyhogy nem..?" ha esetleg megmondom h gyógyszert szedek akkor "milyet, mire, hogyhogy??"...
2018. júl. 8. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Kinek mi köze hozzá?

Gyógyszert szedsz és kész.

Amúgy aki ennyire kíváncsi, azzal közölném, hogy az elmebetegségemre szedek nyugtatót, hátha veszi a lapot. :D

2018. júl. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!