Felfázás vagy valami más? Komoly lehet?
Figyelt kérdés
Decemberben volt egy durva felfázásom, ami antibiotikum hatására elmúlt, majd áprilisban megint kijött, akkor már véres volt a vizelet és hőemelkedésem is volt, és az antibiotikum mintha nem gyógyított volna meg teljesen (hosszú hétvége volt így a házidoki csak azt írt fel). Kb. 2 hete reggelente rossz volt a vizelés és alhasi fájdalmam volt. Elmentem urológiára, a vizelet eredményem negatív, most elküldték a kenetet tenyésztésre, de addig használnom kell a Klion hüvelytablettát. Az 5.-et helyeztem fel, de még mindig tart az alhasi fájdalmam, sőt, még mióta használom, jobban. Nem jó a gyógyszer? Valamint ha nem felfázás akkor mitől lehet ez a nehéz vizelés és alhasi fájdalom?
Köszi előre is!
2018. júl. 7. 23:19
1/2 anonim válasza:
Szedj tőzegáfonya kapszulát. Nekem sokat segített. Valamint vannak tipikusan olyan gyógynövények, amik húgyúti fertőzésre vannak. Én azokból ittam teát naponta többször. Igyál sok folyadékot, az nagyon fontos. Sajnos a gyógynövények nevére már nem emlékszem, de a neten utána tudsz keresni. Ha van barátod, szex után mindig azonnal menj el pisilni, ezzel is megelőzhető a felfázás.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon felfázós vagyok. Tőzegáfonya tablettát szinte rendszeresen szedek, hasznos megelőző. Sajnos én csak ezt tudom ajánlani, de remélem jobban leszel és talán enyhít neked is kicsit. Illetve csalántea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!